Over ons

Wat willen we bereiken?


Westerink Mentaal Management is opgericht door de zussen Ineke en Anja Westerink. Het is ontstaan uit onze decennialange coachervaring in outplacement en re-integratie. We kregen steeds meer behoefte aan het oplossen van personele problemen vóórdat ze ontstaan. We willen nog wel graag dweilen, maar dan wél met de kraan dicht. Als we praktisch kunnen aanpakken en concrete resultaten kunnen leveren, zijn we helemaal in ons element. Wij houden meer van 'poetsen' dan van 'kletsen'.


Wij zorgen er voor dat het nog onbenutte potentieel zichtbaar wordt en dat medewerkers met plezier extra waarde leveren aan de organisatie. Dat levert een sterke concurrentiepositie voor zowel het bedrijf als de medewerker op.


Waarom willen we dat?


Alle veranderingen van nu hebben een enorme impact op werk en organiseren. De toekomst heeft behoefte aan menselijk potentieel dat van meerdere markten thuis is en snel kan schakelen, want we kunnen steeds minder ver vooruit kijken. Het is onze ervaring dat elke medewerker (ongeacht leeftijd en opleiding) méér waarde kan en wil leveren aan het bedrijf. Moet je wél de kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelingsmogelijkheden van die medewerker goed in kaart hebben. De medewerker moet op zijn of haar beurt een weloverwogen persoonlijke strategie en actieplan hebben, maar ook kunnen schakelen als de omstandigheden dat vragen.


Die twee elementen maken zowel het bedrijf als de medewerker toekomstbestendig en je voorkomt de meest voorkomende oorzaken van verzuim, verloop en ontslag.


Meer over ons persoonlijk weten? Kijk dan hieronder.

Ineke Westerink

Anja Westerink