Over ons

Hier staan we voor:

Met onze programma's en met onze coaching willen wij effectief bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid én het werkplezier van medewerkers, zodat werkgevers én werknemers hun ambities kunnen waarmaken.


Uniek zijn onze diensten voor mensen met een zogenaamde 'grote afstand' tot de arbeidsmarkt.

(denk bijvoorbeeld aan: crimineel verleden, arbeidsbeperking en non-conformisten)

Specialisatie

  • Coaching 
  • Loopbaanadvies en ontwikkeladvies
  • Outplacement
  • Re-integratie
  • Externe Vertrouwenspersoon OO en I

Verantwoordelijkheid

We weten dat onze acties effect hebben op mensen met een hart en met een ziel. Bij elke uitdaging luisteren we naar ons hart en we moedigen onze opdrachtgevers aan om dit ook te doen. We zien er op toe dat we een positieve rol spelen. Dit is de leidraad bij elke beslissing die we nemen.


Sinds 2003 zijn wij (zussen Ineke Westerink en Anja Westerink) actief in coaching in duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Wij hebben ruime ervaring met het succesvol coachen van zogenaamde 'moeilijk' plaatsbare mensen 


Onze opdrachtgevers: 

bedrijven overheid en particulieren in de regio Stedendriehoek

Zo doen wij dat:

                


  • CMI Register Loopbaanprofessional 

Persoonlijk én professioneel heb je een voller leven als je vooral doet waar je energie van krijgt. We helpen je om te ontdekken wat je écht wilt, wat je unieke talenten zijn, welke baan bij jou past en hoe je je doelen bereikt.

Kijk ook bij Loopbaancoaching


  • Re-integratie en Outplacement

We zorgen er voor dat (ex)werknemers een baan vinden die voldoening en plezier oplevert.


  • Online en offline programma's en workshops

Persoonlijke Professionele Strategie (PPS)

Wij hebben een effectief programma ontwikkeld dat onze deelnemers alle handvatten geeft om zelf zijn of haar unieke kwaliteiten te vertalen naar (economische) waarde. Nu en in de toekomst. Hiermee geven we antwoord op de meest relevante vraag: 'hoe doe ik het nou in mijn geval'.


  • Gecertificeerd en LVV geregistreerd Vertrouwenspersoon

We informeren en adviseren werkgevers over beleid en klachtenregeling om imagoschade en psychosociale arbeidsbelasting te voorkomen als het gaat om ongewenste omgangsvormen en integriteitsschendingen.

Werknemers kunnen bij ons vertrouwelijk hun verhaal doen en krijgen deskundig advies over de eventueel te zetten stappen.

Kijk ook bij Vertrouwenspersoon

Ineke Westerink

Anja Westerink

arrow_drop_up arrow_drop_down