Individuele Trajecten

Mentaal fit blijven, Loopbaanadvies, Bemiddeling naar ander werk

Mentaal fit blijven


Twijfel je over je eigen mogelijkheden? Heb je het idee dat je niet goed uit de verf komt? Dan ervaar je waarschijnlijk onvrede of je loopt vast in je werk.. Als dat met de regelmaat van de klok gebeurt moet er een structurele oplossing worden gevonden. Er zijn vaak meerdere factoren aan te wijzen waardoor je te weinig plezier hebt in je werk of waardoor je stress ervaart. 


We helpen je om de gewenste omstandigheden te scheppen, zodat je weer met energie en plezier werkt..

Loopbaanadvies


Wat als je baan over 3 jaar niet meer bestaat?

Wat als je helemaal niet blij wordt van je huidige beroep?

Wat als je geen idee hebt waar je ambitie ligt?


We helpen je bij het in kaart brengen van je ambitie en je mogelijkheden, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor je toekomst. Vervolgens ondersteunen we je bij het formuleren van je strategie en bij het opstellen van haalbare en inspirerende actieplannen.

Bemiddeling naar ander werk

Op grond van je wensen en je competenties stellen we vast welke rollen en functies je het beste liggen en de grootste kans geven op werkplezier. We kijken ook naar eventuele belemmeringen die je in de weg staan. Vervolgens gaan we samen actief op zoek naar bedrijven die voldoen aan jouw profiel. Desgewenst gaan we mee op kennismakingsgesprek. Als je wordt aangenomen kunnen we je, als je dat wilt, nog een aantal maanden begeleiden om het beste uit je nieuwe baan te halen.