Page content

article content

45-plusser kan gratis sparren met gecertificeerde loopbaanprofessional!

Het roer omgooien of toch doorgaan in je huidige werk?

Er is de afgelopen decennia veel veranderd als het gaat om werk. Denk alleen maar aan de hogere pensioengerechtigde leeftijd,  de huidige personeelstekorten  met daardoor grotere kansen voor baanwisselaars, het ontstaan van nieuwe beroepen en de uitgebreide scholingsmogelijkheden.

Stel je jezelf regelmatig de volgende vragen?

  • Hoe ziet mijn huidige werk er over tien jaar uit? Kan ik het dan nog wel?
  • Vind ik mijn huidige baan nog wel leuk?
  • Wat kan ik mijn kennis en ervaring nog meer bereiken?
  • Ik wil mij graag verder ontwikkelen, welke richting past écht bij mij?
  • Mijn werk is fysiek zwaar. Hoe ga ik op een prettige en gezonde manier mijn pensioen halen?
  • Ik wil het roer omgooien. Hoe pak ik dat aan?
  • Welke baan zou écht heel goed bij mij passen en hoe kom ik op die plek?

Dit is je kans om in korte tijd antwoord op je vragen te krijgen en je toekomst de vorm te geven die jij wilt!

GRATIS, vrijblijvend en vertrouwelijk LOOPBAANADVIES

Als je 45 jaar of ouder bent en je werkt minstens 12 uur per week in loondienst of als ZZP-er,  dan  kun je nu gebruik maken van de zogenaamde 45-plus- regeling. Deze regeling maakt het mogelijk dat je gratis een gecertificeerde coach kunt inschakelen om je te helpen bij de volgende stap in je loopbaan. De drie gratis gesprekken zijn vertrouwelijk en gaan buiten je werkgever om.

RESULTAAT

Het resultaat van dit loopbaanadvies is dat je antwoorden krijgt op je vragen én een concreet plan hebt om je toekomst de vorm te geven die jij wilt. We brengen je competenties, je persoonlijkheid en je verlangens in kaart. Vervolgens maken we een concreet en uitvoerbaar dat je stap voor stap kunt uitvoeren, zodat jij ‘in jouw geval’ op een gezonde en plezierige manier je pensioen bereikt.

WACHT NIET TE LANG

De regeling loopt nog tot 1 juli 2020. Velen gingen je al voor, namen de regie en zijn een nieuwe weg ingeslagen. Gun jezelf ook dit gratis en vrijblijvende  advies over jouw toekomst.  Ik kom graag met je in gesprek  om jouw loopbaan de vorm te geven die jij wilt. Je bent van harte welkom.

GEEF JE NU OP EN BEL

Ineke Westerink             06-511 267 97  of stuur ons een bericht

CMI gecertificeerd loopbaanprofessional bij Westerink Mentaal Management

Comment Section

0 reacties op “45-plusser kan gratis sparren met gecertificeerde loopbaanprofessional!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.