arrow_drop_up arrow_drop_down
21 juli 2020 

Najaar 2020: Gratis loopbaanadvies en ontwikkeladvies voor alle werkenden en werkzoekenden die hun kansen willen ontdekken!

Schrijf nu vast in, want dit aanbod van de overheid is beperkt tot 50.000 deelnemers.

Per 1 december 2020 kunnen alle werkenden en werkzoekenden bij ons weer gratis loopbaan-en ontwikkelingsadvies krijgen. Met deze tweede tijdelijke subsidieronde van het ministerie van SWZ is dit mogelijk. Van de eerste subsidieronde is zoveel gebruik gemaakt dat het ministerie al na een maand de deur voor nieuwe inschrijvingen sloot. Gelukkig is er nu een tweede kans voor de mensen die zich te laat hadden aangemeld. Schrijf je nu snel bij ons in,  dan ben je er deze keer als eerste bij!

Hieronder lees je meer over dit aanbod. 

We zien dat de wereld snel kan veranderen door de Coronacrisis. Veranderingen en crises hebben invloed op de werkgelegenheid en mogelijk ook op jouw loopbaankansen. De tijdelijke subsidie van de overheid is bedoeld om samen met een gecertificeerde loopbaancoach na te denken over je kansen en over de toekomst van je loopbaan.

De subsidie wordt door ons aangevraagd. Je hoeft er dus niets voor te doen, behalve deze kans te grijpen.

Let op! Mis dit niet. Meld je snel aan als je interesse hebt. 

Wat levert Loopbaanadvies op?

  • Inzicht in je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  • Inzicht in werken in de toekomst
  • Weten wat je wensen zijn
  • Weten wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten
  • Een concreet en inspirerend actieplan om te kunnen schakelen wanneer dat nodig is

Wat gaan we doen?

In een aantal persoonlijke gesprekken kijken we samen naar je huidige werk en naar de toekomst van je werk.We kijken naar je wensen en naar je kwaliteiten en hoe je deze kunt vertalen naar kansen op de huidige  en toekomstige arbeidsmarkt.Op basis van wat je wilt, wat je kunt en je toekomstperspectief maken we samen een concreet actieplan waar je warm voor kunt lopen

Wacht niet en meld je nu aan! Dan ben je er als eerste bij om gebruik te maken van een gratis loopbaanadvies!

Over de schrijver
Reactie plaatsen